Carnavalboetiek Zonneweelde >>>>>

Vuurwerk voor alle gelegenheden

Organiseert u een verkleedpartij of fuif? Voor elke feestgelegenheid heeft Carnavalboetiek Zonneweelde in Torhout het geschikte materiaal. Zoekt u een origineel pak, waarmee u letterlijk de show steelt? Originele grime of schmink? Wij hebben het allemaal! Bezoek onze zaak, wij helpen u graag verder. Een van onze specialiteiten is vuurwerk! Ideaal om uw feest spectaculair af te sluiten, of iemand écht in de bloemetjes te zetten.

Alle soorten

In ons uitgebreide assortiment vindt u o.a. pruiken, hoeden, pakken, serpentines, confetti, snorren, baarden, maskers, nephanden en -voeten, enzovoort. Kortom, alles om van uw feest een succes te maken. Maar vuurwerk vormt vaak de kers op de taart. Niet alleen op oudejaarsavond, maar ook tijdens een jubileum, verjaardagsfeest, of welk evenement dan ook. We helpen u graag aan de juiste vuur- of lawinepijlen, sterretjes, vlinders, knalvuurwerk, piraten, enzovoort. Uiteraard geven wij u graag de nodige veiligheidstips.

Overzicht

Op onze website vindt u een overzicht van onze feestartikelen. In totaal hebben wij ongeveer 5000 kostuums, en 6000 soorten accessoires. Weet u nu al welk vuurwerk u wilt? Of krijgt u graag advies van onze specialisten? Kom langs in onze winkel, we garanderen u dat het vuurwerk geeft!

Folder vuurwerk (PDF)

Blader door onze folder en kies uw vuurwerk uit het nieuwe gamma

 Folder vuurwerk 2019 

Zonneweelde

 Revinzestraat 51
   8820 Torhout

 E-mail

 OPENINGSUREN

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag Gesloten

Donderdag Gesloten

Vrijdag 14:00 - 19:00

Zaterdag 09:00 - 12:00 14:00 - 18:00

Zondag Gesloten